Znakomita kuchnia, niesamowita atmosfera, świetna zabawa i prawdziwa uczta muzyczna! JEDEN SYLWESTER – DWA BALE! Zarezerwuj już teraz!
BAL „NOC LATINO„
Gwiazdy wieczoru | 18:00
– Mariusz Ambrożuk – wirtuoz akordeonu, uczestnik programu „Must be the Music”
– Trio Mariachis – energetyzująca dawka muzyki latynoamerykańskiej i meksykańskiej w wykonaniu profesjonalnych muzyków z Ameryki Południowej
Kultowe przysmaki kuchni latynoskiej
– chupe de camarones
– cuy cuy – potrawa peruwiańska
– baracuda – tołpyga pieczona w całości
– ceviche – wyłącznie na wcześniejsze zamówienie
– guacamole
– sałatka karaibska na słodko
– anticuchos
– tortilla na różne sposoby – z łososiem, avocado, kurczakiem
– ośmiornica
– krewetki na szpadach
– sałatka karaibska
Serwis nielimitowany
– bufet kawowy
– napoje
– alkohole
Warsztaty salsy i cumbi | 21:00
prowadzi Rolando Escalante
BAL SYLWESTROWY
Dania gorące / serwowane
-krem grzybowy z nutą śmietanową | 20:00
-jelenina, kluski, buraczki zasmażane, surówka z warzyw, barszcz czerwony z nutką pieprzu z pasztecikiem francuskim | 2:00
*dania gorące wegetariańskie/wegańskie/bezglutenowe dostępne na wcześniejsze zamówienie
Dania na stół szwedzki
– półmisek soczystych mięs pieczonych (schab ze śliwką, boczek pieczony)
– de volaille z masłem i pietruszką
– befsztyk tatarski
– galarety z morskich alg, galarety drobiowe
– pieczony w całości jesiotr w cytrynowej otulinie
– pasztet orzechowy na musie figowym
– roladki z łososia obsypane płatkami migdałowymi
– pomidory nadziewane
– sałatka z tortellini w pysznym sosie
Uczta konesera
– pieczone jagnię w całości
– boczki z wędzarni na gorąco
– szynka prosto z komina
– kiełbasy z naszej wędzarni
– smalczyk z ogórkiem
Serwis nielimitowany
– bufet kawowy i deserowy
– napoje
– alkohole (wódka, wino, gin, rum, whisky
– fontanna czekoladowa
– drinki serwowane przez barmana
Fotobudka | 21:00-23:00
– nielimitowana ilość zdjęć pamiątkowych z Balu Sylwestrowego
– kosze pełne zabawnych gadżetów do zdjęć
Muzyka
– dla naszych Gości zagra DJ Cortes
Pokaz barmański| 21.30
Spektakl technik barmańskich i możliwości baru molekularnego w wykonaniu uczestnika wielu konkursów w kraju i za granicą mistrza
A. Piechowiaka
Bar molekularny-niezwykłe koktajle, zachwycające smakiem, jak i formą podania preparowane przez Molekularni Poznań aby goście zapamiętali koktajle i wieczór na długie lata.
Toast Noworoczny | 00:00
NOWY ROK
Śniadanie Noworoczne | 10:00-12:00
– bufet dań gorących & zimnych
– bufet deserowy & kawowy
– napoje bezalkoholowe
Ognisko Noworoczne / 17:00
Oferta obejmuje
– pakiet trzech dni, dwóch noclegów, dwóch imprez w Pałacu Sapetów dla jednej osoby 680 zł/os zamiast 1000 zł /os
– każda następna doba w Pałacu dla jednej osoby 130 zł
– każda następna doba w domu nad jeziorem dla jednej osoby 90 zł/os
– fiesta latino bez noclegu 150 zł/os
Pakiet obejmuje
– zakwaterowanie w historycznych komnatach pałacowych gdzie gościł August Mocny, Fatima, Bismarck (opcjonalnie zakwaterowanie w domu nad jeziorem)
– wieczór latino i bal sylwestrowy
– wycieczka z przewodnikiem po lokalnych atrakcjach
– wejściówka do parku wodnego „Wodny Raj” w Choszcznie
– ognisko
Dodatkowa atrakcja dla chętnych
– noworoczna kąpiel w jeziorze | 1.01 12.00
Istnieje możliwość transportu gości ze stacji PKP Choszczno, Dobiegniew, Strzelce Wschodnie w cenie 20 zł/os
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie